Κυριακάτικη εκδρομή Σαμοθράκη

Κάθε Κυριακή και εφ' όσον ο καιρός βοηθάει(πράγμα που αποτελεί εδώ τον κανόνα) διοργανώνουμε μαζί με την γυναίκα μου Uta μια εκδρομή. Μου λέει "για να μην βάζεις κιλά κάθοντας όλη μέρα μπροστά στον υπολογιστή σου". Συνήθως, αναζητούμε κάποια παραλία ενώ δεν λείπουν και οι αναβάσεις στο βουνό. Περπατάμε τουλάχιστον για 3 ώρες φθάνοντας ορισμένες φορές και τις 6 ώρες. Με την ευκαιρία τραβώ πάντα και μερικές φωτογραφίες. Οπότε, δεν θα αλλάζει το κείμενο αυτής της σελίδας αφού θα υπήρχε και η δυσκολία της μετάφρασης σε τόσες γλώσσες σε εβδομαδιαία βάση. Μπορείτε όμως να δείτε τις φωτογραφίες που θα τραβώ καθ' οδόν το αργότερο μέχρι την Τρίτη σε τούτη την σελίδα. Για μια ολόκληρη εβδομάδα μέχρι να αντικατασταθούν με νέες εικόνες.

Ακολουθώντας την καινούργια συνήθεια του Mainstream οι φωτογραφίες από την κυριακάτικη εκδρομή θα εμφανίζονται σε Lightbox. Πατήστε στο εικονίδιο για να ανοίξει η εφαρμογή. Για την προβολή της επόμενης εικόνας υπάρχει εντός φωτογραφίας πλήκτρο δεξιά πάνω για επόμενη ή αριστερά πάνω για προηγούμενη.

Εφόσον και στο μέλλον θέλετε να μπορείτε να βλέπετε τις κυριακάτικες εικόνες των εκδρομών μας, τις webcams από την Καμαριώτισσα και τα στοιχεία καιρού από την Σαμοθράκη, τότε ζητώ την στήριξή σας.


Εδώ βρίσκεστε: Επίκαιρα / εκδρομή

πίσω στην ελληνική αρχική σελίδα

πίσω στην αρχή

© IPS-Team

τελευταία Μεταβολή: